biologische fair net als vroeger zeg maar

Het terrein van Taveerne Tivoli en Tulip-In staat vandaag en morgen geheel in het teken van ‘biologisch, eigenlijk heel logisch’. Voor de derde keer wordt er de biologische fair gehouden van Smakelijk Salland. Hoofddoel: het promoten van alles wat met biologisch te maken heeft.

Vrijdagmiddag was het een drukte. Vooral basisschoolkinderen en studenten van Landstede bezochten de fair om kennis te maken met het biologische. Wat er zoal te toen is? Er is van alles te zien, te proeven en te ruiken. Er staan tientallen stands die hun eigen product promoten, van voerfabrikant tot Duitse bakker en ook dit jaar zijn er weer waterbuffels op de fair. Verder zijn er diverse demonstraties, zoals een jachthonden show.

En ja, natuurlijk wordt er ook de biologische evangelie verspreid. Want biologisch is populair, dus is het goed dat men weet wat het eigenlijk is. En wel het volgende, vertelt de informatiefolder ons: ‘De biologische landbouw is een landbouwmethode die is gebaseerd op het behoud van milieu, natuur en landschap en het welzijn van dieren. Kortom, de biologische landbouw gaat uit van natuurlijke processen. Net als vroeger, zeg maar’.

Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur is de biologische fair nog te bezoeken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.