Home / archiefcentraal / biologische fair dat is pas biologisch

biologische fair dat is pas biologisch

Bijna is het dan zover, de biologische fair ‘Smakelijk Salland 2011’.Op 17 en 18 juni vind de jaarlijkse biologische fair plaats op het terrein van Tivoli en Tulip-In. De fair is bedoeld om mensen kennis te laten maken met de biologische landbouw.

Zo is er van alles te zien, te proeven en te ruiken. Er zullen tientallen stands aanwezig zijn die hun eigen product promoten, van voerfabrikant tot Duitse bakker en ook dit jaar zijn er weer waterbuffels op de fair. Verder zijn er diverse demonstraties, zoals een jachthonden show.

Vanaf dit jaar wordt ook kleding bij de fair betrokken. Zo is er een modeshow tijdens de fair, waarbij de studenten van Landstede de kleding showen. Ook kunnen modezaken een stand in richten.

Verder is er nog een picknick, je kan via de website of ter plekke een biologische picknick kopen, om daarna je lunch samen te stellen en met een mooie mand en kleedje een plekje op de fair te zoeken.

Op 17 juni zullen veel basisschool leerlingen de fair bezoeken, ook voor hun is het van belang dat ze kennis maken met de biologische landbouw. Diezelfde dag zullen er ook zorginstellingen aanwezig zijn. Deze mensen worden begeleid door leerlingen van Landstede Raalte. Maar natuurlijk ben jij ook van harte welkom!

Voor openingstijden, routeplanner en andere informatie ga je naar www.smakelijksalland.nl

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.