beste fishingmailer verkeerde bank

We hebben er in de laatste 24 uur al drie op de redactie gehad. Spammailtjes van de zogenaamde ING-bank, waarin staat dat ons account geverifieerd moet worden. Beetje jammer dat het logo uit zijn verband is getrokken en dat er een serie spelfouten in staat.

Het lullige van dit soort mailtjes is dat er telkens weer mensen zijn die er wel intrappen. Daarom ons bericht aan degene die vanaf staging2.ING.nl@server.blbdeveloper.com meermaals een bericht aan onze redactie verzond: Misschien moet je eerst even uitvogelen waar wij onze rekeningen hebben lopen. Foutieve bank vriend.

Daarnaast een drietal gratis tips: “verifieren” heeft een trema op de tweede ‘e’ nodig en “dan word u doorverwezen” heeft een ‘t’ na word nodig. “Het klantenservice pagina”… moeten we echt doorgaan? Nee he?

Veel succes bij de volgende poging, hopelijk tot ziens op de rechtbanklijsten. Laatste gratis tip: Ga je geld op een eerlijke manier verdienen, zie deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.