Home / archiefcentraal / beste fishingmailer verkeerde bank

beste fishingmailer verkeerde bank

We hebben er in de laatste 24 uur al drie op de redactie gehad. Spammailtjes van de zogenaamde ING-bank, waarin staat dat ons account geverifieerd moet worden. Beetje jammer dat het logo uit zijn verband is getrokken en dat er een serie spelfouten in staat.

Het lullige van dit soort mailtjes is dat er telkens weer mensen zijn die er wel intrappen. Daarom ons bericht aan degene die vanaf www.ING.nl@server.blbdeveloper.com meermaals een bericht aan onze redactie verzond: Misschien moet je eerst even uitvogelen waar wij onze rekeningen hebben lopen. Foutieve bank vriend.

Daarnaast een drietal gratis tips: “verifieren” heeft een trema op de tweede ‘e’ nodig en “dan word u doorverwezen” heeft een ‘t’ na word nodig. “Het klantenservice pagina”… moeten we echt doorgaan? Nee he?

Veel succes bij de volgende poging, hopelijk tot ziens op de rechtbanklijsten. Laatste gratis tip: Ga je geld op een eerlijke manier verdienen, zie deze link.

Lees ook

‘Na afloop moest ik altijd even rustig bijkomen’

Sientje Hulsman na bijna 30 jaar gestopt als uitvaartverzorgster van Begrafenisvereniging Luttenberg LUTTENBERG – Bijna …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.