bennie van lohuizen wint fotowedstrijd

Bennie van Lohuizen heeft de laatste ronde van de fotowedstrijd van Salland Centraal en De Fotograaf gewonnen. Deze keer was het thema ‘samen’. Het was geen makkelijke keuze voor Clark Hueting van De Fotograaf in Raalte. Er zijn namelijk heel veel mooie foto’s ingestuurd. De creativiteit kwam bij veel mensen naar boven drijven.

Clark Hueting over de winnende foto: “Samen kan mogelijk niet mooier worden weergegeven dan wat deze foto uitbeeldt. Ondanks dat de laarsjes er net niet helemaal op staan en ondanks dat er een klein beetje bewegingsonscherpte in de foto zit valt deze opname positief op door het prachtige spanningsveld tussen kind en hond. Je ziet gewoon dat het meisje en de hond gek op elkaar zijn maar je proeft ook een soort spanningsveld van ‘wat gaat er gebeuren’. Een vriendelijke lik over het gezicht, een knuffel van het meisje bij de hond, of pakt ze de halsband en probeert ze hem mee te nemen? Je bent eigenlijk nieuwsgierig naar het vervolg”. Met het maken van deze winnende foto, wint Bennie van Lohuizen een waardebon voor een fotoshoot in de studio van De Fotograaf Raalte. Natuurlijk hoort er ook een vergroting bij. Wil je ook graag meedoen met de fotoactie en ook zo’n fotoshoot winnen? Ga dan naar fotograaf.sallandcentraal.nl. Het thema van de nieuwe actie is ‘Stilte’. Laat je gedachten de vrije loop en stuur een foto in van iets wat jij in verband brengt met stilte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.