Home / archiefcentraal / beach activiteiten bij poort van wijhe groter

beach activiteiten bij poort van wijhe groter

De Poort van Wijhe wordt over ongeveer een maand weer omgetoverd tot een tropisch paradijs. Dan wordt namelijk het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi weer gehouden. Maar.. beachvolleybal is niet het enige. Volleybal op de zaterdag en beachvoetbal op de vrijdag. Een nieuw onderdeel dus.

Het beachvoetbal, dat in het leven is geroepen door de grote vraag ernaar, neemt de hele eerste dag van het weekend in beslag. De vrijdag staat van 15.00 uur tot 21.00 uur in het teken van dit nieuwe onderdeel.

De zaterdag staat wel gewoon in het teken van beachvolleybal. Van 13.00 uur tot 21.00 uur wordt er gevolleybald. Wegens het grote succes van vorig jaar, komt er een extra veld te liggen. Er is dit jaar plek voor ongeveer 30 teams. Het evenement wordt zaterdagavond afgesloten met een grote beachparty, met DJ D-lirious.

Inschrijving voor het toernooi is nog steeds mogelijk, maar uiterlijk tot 15 juli. Enne.. vol is vol. Voor zowel voetbal als volleybal bestaat een team uit minimaal 4 personen, bij volleybal moet er minstens 1 dame in het team zitten. Vraag je inschrijfformulier aan via beachvolleybalwijhe@hotmail.com. Toeschouwers en supporters zijn ook altijd welkom. Voor meer informatie kun je binnenkort terecht op www.beachvolleybalwijhe.nl

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.