Home / archiefcentraal / bart jelle stertjan wint pot met dropsleutels

bart jelle stertjan wint pot met dropsleutels

Bart Jelle Stertjan heeft onlangs de hoofdprijs van de raadwedstrijd van het Olster bedrijfsverzamelgebouw Anno 2011 in ontvangst genomen. Tijdens recent gehouden open huis bij Anno 2011 mochten kinderen proberen te raden hoeveel dropsleutels er in een grote pot zaten. Bart Jelle had het juiste aantal geraden en mocht de pot (uiteraard met inhoud) hebben. Vorige week kreeg hij de pot met snoepgoed overhandigd uit handen van Leo Pelgröm. Op de foto van links naar rechts Renée Stertjan (zusje van), Bart Jelle Stertjan en Leo Pelgröm.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.