banger race voor het eerst in boerhaar

De Kermis Boerhaar presenteert op zondag 10 juli de eerste bangerrace in Salland: de Klink Nijland Banger Race. Aanvang is om 13.30 uur. Opgave is mogelijk bij Remon van den Berg, e-mail: remonvdb@hotmail.com. Deelname is gratis. De organisatie hoopt op dertig deelnemers. Remon en Ferdi zijn ook de initiatiefnemers van de banger race.

“We zitten al een tijdje in de organisatie van de Kermis Boerhaar”, vertelt Remon. “Toen we begonnen, hadden we op de zondagmiddag nog de brommerrodeo. Na jaren van groot succes liep de belangstelling echter terug. Daarna hebben we een autobehendigheidsrace georganiseerd, maar dat was te weinig spektakel. Vorig jaar hadden we auto- en motorcross en een grote stunt, maar ook dat was nog niet wat we zochten. Daarom hebben we voorgesteld om een banger race te organiseren. En daar stond de organisatie meteen positief tegenover.” Jos Antonissen, een van de leden van het kermisbestuur vertelt: “Enkele bestuursleden onderschatten het echter een beetje. Die wilden ook wel meedoen. Maar ik was al een keertje mee geweest naar een race en ik heb ze maar gewaarschuwd: ‘Nou jongens, als ik jullie was, zou ik eerst eens even een kijkje nemen!’”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.