band dude naar de leeren lampe

Op 2 juli staat de band Dude! in het Theatercafé van De Leeren Lampe. Nog voordat Dude! bestond, waren er drie jonge rock bandjes, Smack, Chlamydia en Shoreline. Ondanks alle glorie hadden de jongens uit de bands toch een nieuwe droom.

In hun stoute fantasie droomden zij van een band met de meest getalenteerde en ambitieuze muzikanten uit de regio. De drie metgezellen stapten uit chlamydia om een nieuwe band te beginnen, met natuurlijk een nieuwe naam. De vorig band naam werd gezien als een puberale mishap.

Uiteindelijk werd de rauwe stem van Rik oude Vrielink gekozen als zanger en Thomas ten Dam als drummer. Ook de creatieve bassist Roel Keizer werd bij de band gevoegd. De nieuwe band naam moest gekozen worden. Tijdens een oefensessie ging het licht in de kelder van de muziekschool uit en er volgde een jam sessie. ‘RIK! Doe het licht aan! Ik heb het, ik heb de naam!’. Hij schraapte zijn keel en bulderde ’’Dude!’’.

In de zomermaanden, juli en augustus, hebben alle members van De Leeren Lampe gratis entree tot 23.00 uur. De entreeprijs voor alle bezoekers is 5,00 euro.

Het busvervoer is uitgebreid met enkele routes en campings. Kijk op de website voor het actuele schema van het busvervoer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.