badminton en volleybal voor ouderen in heino

Badmintonvereniging BC Hoogerheyne en volleybalvereniging Hevo hebben samen de handen ineen geslagen om ouderen overdag in beweging te krijgen. Beide verenigingen merkten dat de belangstelling voor hun sport onder ouderen groeiden. Het gaat hierbij om de leeftijdsgroep 55 tot 60 jaar en ouder.

Deze sportactiviteit vindt in de ochtend plaats in de sporthal Hoogerheyne. Ouderen geven aan overdag voldoende tijd te hebben om te gaan sporten en liever niet in de avonduren in het donker en bij winterse weersomstandigheden de deur uit te willen.

Badminton en volleybal willen naast het promoten van hun beide sporten ook meer ouderen tot sporten bewegen. Daarnaast wil zij deelnemers de mogelijkheid bieden tot het vinden van sociale contacten. Je hoeft geen lid te zijn van één van de verenigingen. Deelnemers betalen per keer voor hun deelname. In de spelzaal is ruimte voor 2 badmintonvelden en 1 volleybalveld.

Van beide verenigingen zal begeleiding aanwezig zijn.

Per 1 oktober wordt er met dit nieuwe initiatief gestart. De speeldag is op dinsdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 in de spelzaal van de sporthal. De kosten zijn 3 euro per deelname en er zijn minimaal 16 personen nodig. Na de zomervakantie zal uitgebreid aandacht worden besteed aan deze nieuwe activiteit voor Heino. De gemeente Raalte juicht het initiatief toe en heeft ondersteuning toegezegd. Voor wie informatie wil of zich wil aanmelden kan contact opnemen met Jan Holterman via 0572 – 392857 of via janenminy_holterman@hotmail.com.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.