auto door hekjes om botsing te voorkomen

Een zwarte Volvo heeft zich dinsdagochtend door een paar lage hekjes langs de N332 bij Heeten moeten boren om een botsing met een voor hem rijdende auto te voorkomen.

De automobilist in de voorste auto remde nadat hij vanaf de Heetener kant de rotonde bij het dorp had genomen af, volgens de bestuurder van de Volvo om links af te slaan. De achter hem rijdende automobilist in de Volvo kon niet tijdig remmen en wist zich net op tijd langs de remmende auto te manoeuvreren. Daarbij pakte hij een stukje van het hekwerk langs de weg mee.

Hoewel de schade leek mee te vallen, kon de Volvo naderhand niet meer rijden. Waarschijnlijk was de koeling kapot en de auto moest dan ook naar de garage. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.