atletiekinstuif av salland voor de jeugd

De jeugdafdeling van atletiekvereniging AV Salland in Raalte houdt op zaterdag 25 juni een atletiekinstuif. Alle kinderen van 7 tot en met 14 jaar kunnen van 13.00 tot 14.30 uur kennis maken met de diversiteit van atletiek.

Voor deze middag is er een gevarieerd programma samengesteld om alle kinderen zelf te laten ervaren wat atletiek inhoud.

De instuif wordt gehouden op het sportveld achter het Carmel College aan de Hofstedelaan te Raalte. Voor meer informatie over jeugdatletiek in Raalte surf je naar WWW.AVSALLAND.NL.

De atletiekvereniging maakt trouwens goede kans op een eigen baan in Raalte. Samen met andere sportclubs hebben ze een plan ingediend bij de gemeente om op sportpark Ramele een groter complex neer te leggen. AV Salland heeft wel recht op zo’n baan, vindt de gemeente Raalte, gezien het aantal leden van de club en de potentie die er nog is door te groeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.