Home / archiefcentraal / atb toertocht tijdens midzomer marienheem

atb toertocht tijdens midzomer marienheem

Atb club Mariënheem houdt op 19 juni, tijdens het Midzomerfeest, weer haar jaarlijkse toertocht. De tocht gaat over de Luttenberg en de Hellendoornseberg. Dankzij de medewerking van particuliere landeigenaren, het waterschap Groot Salland, Stichting Overijselslandschap en Staatsbosbeheer is het de club weer gelukt om een uitdagende route uit te zetten. Je kunt kiezen uit 30 of 45 km.

Over veelal onverharde wegen gaat de route naar de Luttenberg, waar je de eerste klimmetjes tegen komt. De route gaat dan door naar de Hellendoornseberg waar je een aantal pittige beklimmingen en snelle afdalingen te wachten staat. De terugweg gaat via Haarle waar een route is uitgezet langs watergangen en onverharde wegen. Het is een afwisselende tocht die voor iedere ATB`er wel iets heeft. Je fietst over brede zandpaden, single tracks, hoogte verschillen, maar ook paden langs watergangen. Er zitten technische stukken bij en stukken waar je vol gas over heen kan.

Inschrijven kan tussen 8.30 uur er 9.30 uur bij de tent op het feestterrein aan de Kruizestraat.De kosten zijn drie euro en een valhelm is verplicht. Zie ook www.midzomerfeest.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.