Home / archiefcentraal / antoon bouwmeester de onmisbare vrijwilliger

antoon bouwmeester de onmisbare vrijwilliger

Meer dan twintig jaar verzorgde Antoon Bouwmeester (71 jaar) het beheer van de kantine van de voetbalvereniging Lettele. Bovendien is hij achttien jaar bestuurslid geweest. Door de jaren heen was hij een onmisbare vrijwilliger die bijna alle dagen van de week actief was binnen de vereniging. Niet gek dus, dat hij afgelopen week in het zonnetje gezet werd toen hij met voetbal-pensioen ging. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse afsluiting van het voetbalseizoen na het mixtoernooi.

Lees ook

Bijzondere editie van Deventer op Stelten

Programma gespreid over tien dagen; voorverkoop inmiddels begonnen DEVENTER – Van vrijdag 2 tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.