alpe dhuzes dag 4

Raaltenaren Simon Marsman, Sjoerd Everlo en René Verschuren zullen op 9 juni samen met 4200 andere fietsers zes keer de Alpe d’Huez beklimmen. Op deze manier wordt er geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. In aanloop naar deze dag houden de Raaltenaren een dagoek bij.

een camping, zij zitten hier sinds afgelopen zaterdag en zullen woensdag de Alpe d’HuZus gaan fietsen en donderdag zullen ze ons gaan aanmoedigen.

Net op het moment dat we besloten om maar met de auto naar hun toe te gaan begon de zon net iets door te komen. De plannen werden gewijzigd en er werd besloten om met de fiets te gaan. Via col d’Ornon fietsten wij naar de ouders toe. Dit was een berg die niet extreem zwaar was, maar wel met een geweldige omgeving. Op deze berg kwamen we vooral veel mede Alpe d’HuZessers tegen. Na deze Col van de 2e categorie fietsten wij over ligt glooiend terrein en tussen twee bergwanden door naar de camping. Eenmaal aangekomen op deze camping was het weer ten opzichte van vanmorgen helemaal omgeslagen en stond er een strak blauwe lucht. Op de camping hebben wij gezamenlijk wat gedronken en gegeten en toen zijn we weer richting onze camping gegaan. Aangekomen op de camping, was deze zoals verwacht helemaal vol met Nederlanders. Morgen hebben wij Col de Sarenne op het programma staan. Via deze berg kom je ook uit op de top van de Alpe d’Huez. Hierboven zullen wij ons chips halen voor de grote tocht. Doormiddel van deze chips zijn wij tijdens de tocht helemaal te volgen. Onze doorkomsten bij bocht 5, 7, 14 en bij de finish worden doormiddel van deze chip geregistreerd en deze tijden komen live op de site van de Alpe d’HuZes te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.