alle sallandse landgoederen in drie boekjes

Om iedereen kennis te laten maken met de landgoederen, wordt een serie van in totaal drie landgoederenboekjes uitgegeven. Voor Olst-Wijhe, Raalte en Deventer ieder één boekje. Daarin staat korte achtergrondinformatie over de landgoederen aangevuld met beeldmateriaal.

Afgelopen week werd het boekje over Heino en Raalte uitgegeven. Het boekje van in totaal 48 pagina’s bevat naast achtergrondinformatie over de landgoederen, twee fietsroutes. De routes zijn grotendeels uitgezet aan de hand van het Sallandse fietsroutenetwerk. De eerste route ‘Landgoederen rond Heino’ start bij VVV Heino en is 35 kilometer lang. De tweede route ‘Landgoederen rond Raalte’, start bij VVV/ANWB Raalte en is 40 kilometer. Op de routekaart in het boekje worden ook horeca gelegenheden en Rustpunten vermeld.

Van het Landgoederenboekje Olst-Wijhe is deze maand de tweede druk verschenen. Dit boekje is eveneens 48 pagina’s dik met daarin achtergrondinformatie over de landgoederen en twee fietsroutes. Route 1, Landgoederen rond Wijhe, start bij het Toeristisch Overstappunt in Wijhe. Deze routes is 40 kilometer lang, maar is in te korten tot 30. Route 2, Landgoederen rond Olst, start bij het Toeristisch Overstappunt in Eikelhof, deze route heeft een lengte van 25 kilometer.

De boekjes zijn verkrijgbaar bij de Sallandse VVV’s en de boekhandels. Tevens kunt u het boekje via de webwinkel van staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl bestellen. De prijs van de boekjes bedraagt 4,50 euro per stuk. Het boekje met de Landgoederen in de omgeving van Deventer komt in 2012 uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.