ajax wederom sterker dan feyenoord

Op landelijk niveau werd Ajax dit jaar kampioen van Nederland, maar ook op regionaal gebied liet Ajax zien sterker te zijn dan de concurrentie. Sportclub Overwetering hield vrijdagavond voor de derde keer een onderlinge wedstrijd tussen Ajax- en Feyenoordsupporters van de club.

Hoewel het er landelijk vaak hard aan toe gaat, zowel op als buiten het veld, was het in Olst een sportieve strijd. Voor aanvang van de wedstrijd werden de clubliederen ten gehore gebracht. De wedstrijd werd na rust beslist in het voordel van Ajax. De Ajacieden ontvingen na afloop dan ook de FA wisselbeker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.