Home / archiefcentraal / 31 vleesschalen via boni naar wooldhuis

31 vleesschalen via boni naar wooldhuis

Verzorgingstehuis Het Wooldhuis in Heino is 31 Rosti Mepal Schalen rijker. Deze heet het verzorgingstehuis te danken aan een actie bij supermarkt Boni in Heino. Afgelopen periode konden de klanten sparen voor gratis Rosti Mepal schalen voor het verzorgingshuis. Zowel in de winkel als in het verzorgingshuis stond een actieton, waar de spaarkaarten in gedeponeerd konden worden.

Vele klanten van Boni Heino hebben meegedaan aan deze actie. Dit heeft als resultaat gehad dat er 31 volle spaarkaarten zijn ingeleverd.

Tussen alle klanten die hebben meegespaard is er een gevulde Boni Boodschappentas verloot. Deze is gewonnen door mevrouw Beltman een uit Heino. Vrijdag heeft de heer Logtenberg namens Het Wooldhuis de schalen in ontvangst genomen en heeft mevrouw Beltman haar Boni Boodschappentas gekregen.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.