24ste editie volleybaltoernooi liederholthuis

Het sportieve volleybaltoernooi in Liederholthuis wordt op 4 september alweer voor de 24ste keer gehouden. Een heuse traditie dus achter het café d’Olde Wettering. Oude vrienden ontmoeten elkaar weer, complete families doen mee, buurtbewoners gebruiken de gelegenheid om vakantie-ervaringen uit te wisselen. Voor de kinderen is er altijd extra aandacht, tijdens het toernooi is er een springkussen aanwezig.

Het toernooi wordt op zes velden gespeeld, ieder team speelt dan ook zes wedstrijden van 20 minuten. Er zijn wel een aantal voorwaarden mocht je als team mee willen doen. Er moeten per team minimaal twee dames in het veld staan. In elk team mogen maximaal twee competitiespelers zijn opgesteld en ieder team moet een scheidsrechter leveren.

De kosten voor deelname zijn 25 euro per team. Voor de jeugdteams, met een maximale leeftijd van 17 jaar, zijn de deelnamekosten 15 euro per team.

Snelle opgave is noodzaak om het toernooi goed voor te kunnen bereiden én vol is vol. De sluitingsdatum voor inschrijving is daarom 15 augustus. Je vindt in dit bericht ook het inschrijfformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.