zwakenberg schiet sdol langs socii

SDOL heeft zichzelf een uitstekende uitgangspositie bezorgd door Socii met 1-4 te verslaan. Grote man aan de kant van de Luttenbergers was Ludo Zwakenberg, die drie treffers voor zijn rekening nam. Al na twee minuten pakte SDOL de voorsprong dankzij een doelpunt van Sander Brinkman, die de bal van dichtbij in kon schieten.

Enkele minuten later werd het zelfs 0-2. Ludo Zwakenberg ging goed door op een terugspeelbal en de keeper trapte de bal tegen hem aan. De bal verdween met geluk over de keeper in de goal. De snelle en riante voorsprong zorgde er voor dat SDOL ietwat verslapte. Een goed uitgespeelde aanval bracht de thuisploeg in de achttiende minuut weer terug in de wedstrijd.

In de tweede helft was het opnieuw Ludo Zwakenberg die SDOL in het zadel zette. In een fase waarin Socii het betere van het spel had, schoot Zwakenberg knap de 3-1 binnen. Daarna nam SDOL het initiatief weer over.

Het vierde doelpunt van de bezoekers uit Luttenberg kwam wederom tot stand via diezelfde Zwakenberg. En wederom ging een terugspeelbal vooraf aan het doelpunt. Net voordat de keeper de terugspeelbal kon verwerken, tikt Zwakenberg de bal langs de keeper. Volgende week staat de return op het programma in Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.