Home / archiefcentraal / zonnige voorjaarsmarkt bij de hooijlanden

zonnige voorjaarsmarkt bij de hooijlanden

Zoals gebruikelijk is er ook dit jaar weer een voorjaarsmarkt op het erf van De Hooijlanden. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei is er gelegenheid om bij De Parabool aan de Weidelaan 2 in Raalte handgemaakte producten te kopen.

Op de eerste dag van de voorjaarsmarkt is er al veel verkocht. “Als er morgen net zoveel mensen komen als vandaag zijn we erg tevreden,” laat de organisatie weten. De markt wordt steeds bekender waardoor De Parabool steeds meer naamsbekendheid krijgt. Veel mensen keren na een eerste bezoek nog eens terug bij de winkel aan de Weidelaan.

Wie nog graag wil neuzen tussen de voorjaarsbloeiers, handgemaakte (Moederdag)cadeaus en andere spullen die door de cliënten van De Parabool zijn gemaakt, kan zaterdag nog eens een kijkje nemen. De markt is zaterdag tussen 09.30 uur en 15.30 uur toegankelijk.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.