zomerse vertroetelingen op summernight

Bezoekers van de VIF Summernight hebben zich woensdagavond lekker in de watten laten leggen. Op de speciaal belegde avond in het Raalter centrum lieten verschillende bedrijven zich van hun beste kant zien, om de bezoekers alvast klaar te maken voor de echte zomer.

Naast neuzen in de zomercollectie, kon je plaatsnemen op de massagetafel, in de kapperstoel en natuurlijk in de pashokjes. De interesse in de Summernight was lang niet slecht, de hele avond was het er gezellig druk.

Ook de hongerige bezoeker kon zijn hart ophalen, Grand Café Neuf en Hotel de Zwaan zorgden voor een aantal lekkere mondvermaakjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.