wisselbekers en medailles voor savas

De zwemmers van SaVAS hebben dit weekend twee wisselbekers en meerdere medailles meegenomen uit Hoogezand. Daar deden de zwemmers mee aan een toernooi.

Elisabeth Rutgers won goud op de 100 meter schoolslag, Wesley Klumper werd tweede. Op de 25 meter was er succes voor Mike Wtters, Leonie van Putten en Saskia Tuenter (allen goud). Ziver was er voor Kevin Prins en Roy Bolink. Melanie Peeters won brons. Angelien Tinga won brons op de 50 meter schoolslag.

Op de 25 meter rugslag was er wederom succes voor Roy Bolink. Hij won, net als André van Tolij zilver. Leonie van Putten en Hennie Groot Koerkamp werden derde. Ook was er een zilveren plak voor Miranda Albers en een bronzen plak voor Saskia Nijenhuis en Angelien Tinga op de 50 meter rugslag.

Op de 100 meter vrije slag werden er gouden medailles gewonnen door Wesley Klumper en Elisabeth Rutgers. Brons was er voor Cyrille Steinebach. Mike Wetters, Leonie van Putten en Saskia Tuenter wonnen op de 25 meter schoolslag een gouden plak. Kevin Prins en Roy Bolink wonnen zilver, Betsie Dijkstra werd derde.

Ook op de 50 meter vrije slag werden er medailles geclaimd. Wesley Klumper en Elisabeth Rutgers gingen met goud naar huis. Cyrille Steinebach, Miranda Albers en Angelien TInga moesten genoegen nemen met brons.

Tot slot was er ook nog succes op de teamafstanden. Goud werd er gewonnen op de 4×50 meter vrije slag, 4×25 meter schoolslag en de 4×25 meter vrije slag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.