Home / archiefcentraal / winnaars van ecostyle actie bij welkoop

winnaars van ecostyle actie bij welkoop

De gelukkige prijswinnaars meneer en mevrouw Spoolder wonnen het speciale ECOstyle-pakket boordevol tuinproducten ter waarde van 50 euro. In week 13 en 14 deden alle Welkoop-winkels mee aan de speciale ECOstyle-actie. De hoofdprijs ter waarde van maar liefst 7.500 euro was een heuse ‘Tuin Make-over’ in samenwerking met de bekende Tv-presentator Lodewijk Hoekstra van het programma Eigen Huis & Tuin.

Bij de aankoop van een product uit het ECOstyle 7-Stappenplan voor een diepgroen en mosvrij gazon, ontving de klant aan de kassa een coupon met een unieke actiecode. op de speciale actiewebsite kon de code geactiveerd worden om automatisch kans te maken op één van de vele prijzen. Deze actie duurde tot en met 30 april.

De hoofdprijs is gevallen in Oosterhout.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.