win jij de rabo dikke banden race

Wil jij wel eens meedoen aan een officiële wielerwedstrijd? Fietsen op een afgezet parkoers onder luid gejuich van echt publiek? Met de kans dat je als eerste over de streep komt? Tijdens de Rabo Dikke Banden Race kan het, gewoon op je eigen fiets.

Ben jij tussen de zeven en twaalf jaar? Doe dan mee met de Rabo Dikke Banden Race op woensdagmiddag 18 mei. De start is om 14.00 uur bij de ingang van de Rabobank in Olst. Het maakt niet uit of je een gewone fiets, mountainbike of citybike hebt. Er mogen zelfs versnellingen op zitten. Als het maar geen racefiets is, want dat zou niet eerlijk zijn. Het parcours waarop je fietst is helemaal vrij van verkeer. Je hoeft dus niet op auto’s en brommers te letten. Je moet gewoon zo hard mogelijk fietsen. Je kunt je opgeven bij de Rabobank in Olst en Wijhe of via staging2.salland.rabobank.nl

De Rabo Dikke Banden Race wordt gehouden op de dag dat de tweede etappe van Olympia’s Tour finisht in het centrum van Olst. Samen met de gemeente Olst-Wijhe en SallandWonen, maakt Rabobank Salland hier een sportief evenement van. Naast de Rabo Dikke Banden Race, kunnen kinderen zich vermaken in het kinderdorp in park De Olsterhof. De finish van de internationale wielerronde is rond 16.00 uur in de Jan Schamhartstraat in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.