wilde paarden zetten raalte zuid op de kop

Het zal je maar gebeuren. Zit je net rustig in de tuin te genieten van het zomerse zonnetje, komen er twee paarden zo wild als wat door de tuin rennen. Het gebeurde vanmiddag op het Erf in Raalte. Twee paarden zijn vlakbij de Lupack en de Karwei over het hek gesprongen en zetten de hele buurt aan het werk. Toen de paarden de grote weg op dreigden te rennen, werd de politie ingeschakeld. Dat was achteraf niet nodig.

De dappere mannen en vrouwen van Raalte-Zuid hebben met man en macht geprobeerd de paarden te kalmeren en een weiland in te drijven. Ze renden door tuinen en over fietspaden, tot ze uiteindelijk door een dapper meisje een weiland in gelokt werden. Ze had hiervoor haar eigen pony meegenomen. Toen de paarden weer veilig achter een hek stonden, kwam de politie nog even polshoogte nemen. Het is de bedoeling dat de paarden weer terug gaan naar hun oude stekkie, zodra ze rustig zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.