wedstrijd van de week sv raalte ovc 21

Raalte speelde afgelopen zondag met 3-3 gelijk tegen Mariënheem. Na tegen achterstanden van 2-0 en 3-1 te hebben aangekeken, kwamen de Raaltenaren in de 85ste minuut langszij. Door het gelijkspel van Mariënheem, is die ploeg uitgespeeld en klaar voor dit seizoen. Eerder verloren de Mariënhemers namelijk al van OVC in de nacompetitie, waardoor OVC en Raalte in een onderling duel gaan uitmaken wie er volgend jaar in de Vierde Klasse speelt.

Raalte geniet natuurlijk het thuisvoordeel zondag, maar vlak OVC ’21 niet uit. De ploeg uit Arriën heeft al aangekondigd met bussen vol supporters te komen.

iconSV RaalteOVC ‘21icon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 29 mei 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.