wedstrijd van de week nieuw heeten v en l

Praktisch kunnen ze niet meer ingehaald worden, maar theoretisch kan het nog: Nieuw Heeten. Zondag hebben ze genoeg aan één puntje om kampioen te worden van de Zesde Klasse A. Op de ranglijst heeft Nieuw Heeten drie punten voorsprong op de enige concurrent Vasse, ook op doelsaldo staat Nieuw Heeten een stuk sterker. Maar toch, de officiële kroning tot kampioen kan zondag pas plaatsvinden.

Zondagmiddag treedt Nieuw Heeten in de laatste speelronde van het competitieseizoen aan tegen V en L uit Terwolde. Vlug en Lenig won de laatste ontmoeting tussen de twee teams met 3-2, dus naast een strijd om het kampioenschap, is Nieuw Heeten ook vast uit op een sportieve revanche.

Dat ze kampioen worden, staat eigenlijk wel vast, maar hoe groot het verschil met concurrent Vasse aan het eind van de rit is, wordt bepaald door de uitslag op sportpark De Belte.

iconNieuw HeetenV en Licon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 15 mei 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.