wedstrijd van de week heeten lemelerveld

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is de aller, allerlaatste competitiewedstrijd uit de Derde Klasse B van dit seizoen. Heeten ontvangt Lemelerveld aanstaande zondag. Of het seizoen al ten einde is voor beide ploegen? Voor Lemelerveld wel, er valt niks meer te winnen en niets meer te verliezen. Best lekker uitgangspunt voor een ontspannen potje voetbal.

Heeten daarentegen heeft nog wel wat op het spel staan. Mits Heeten wint van de Sukerbieten en Groen Wit ’62 wint niet al te dik van SV Zwolle, dan zijn de Heetenaren periodekampioen en mogen ze deelnemen aan de nacompetitie.

Heeten won afgelopen zondag van en in Heerde. Best een lekkere overwinning, want Heerde was op eigen veld dit seizoen nog niet geklopt. Ook Lemelerveld deed prettig zaken. Tegen de kampioen Heino werd 1-1 gelijk gespeeld, een kleine revanche op de vorige ontmoeting tussen de twee. Dat werd namelijk een dikke overwinning voor Heino.

Tijdens de vorige ontmoeting tussen Lemelerveld en Heeten, konden beide teams geen winnaar bepalen. De clubs verdeelden de vier gescoorde doelpunten eerlijk: 2-2.

iconHeetenLemelerveldicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 8 mei 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.