wedstrijd van de week gvv eilermark heeten

De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het nacompetitieduel tussen Eilermark uit Enschede en Heeten. De teams kwamen afgelopen seizoen allebei uit in de Derde Klasse en spelen in deze eerste ronde van de nacompetitie voor hun kans op een plekje in de Tweede Klasse van volgend seizoen.

Heeten is ons allen bekend. Het team draaide het afgelopen jaar lekker mee in de Derde Klasse B. De ploeg eindige de competitie op de vierde plek van de ranglijst, onder Heino, Heerde en RDC. Zondag mag het team strijden om een plekje in de volgende ronde van de nacompetitie. Het eerste duel, zondagmiddag wordt gespeeld in Enschede, de return van woensdagavond wordt om 19.30 uur in Heeten afgetrapt.

GVV Eilermark zal niet iedereen iets zeggen hier in de regio. De Enschedese club werd derde in de Derde Klasse A. De tweede periode was de club de beste van de competitie, waardoor plaatsing voor de nacompetitie al vroeg in het seizoen gegarandeerd was.

De eerste van de twee ontmoetingen tussen beide teams is zondag in Enschede. Om 14.00 uur wordt het duel afgetrapt op Sportpark Eilermark aan de Ekersdijk 220. De return is woensdagavond om 19.30 uur in Heeten.

iconGVV EilermarkHeetenicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 22 mei 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.