Home / archiefcentraal / water fun parcours bij de welters

water fun parcours bij de welters

De Wijhese zwemclub WZC houdt in het kader van haar grote ledenwerfcampagne op zaterdag 7 mei het Water Fun Parcours. Openluchtzwembad De Welters is tussen 9.30 en 12.00 uur het decor voor een groots opgezet waterspektakel waarbij alle onderdelen binnen de zwemsport in een parcoursvorm worden gepromoot. De speciale zweminstuif is gratis toegankelijk voor basisschoolkinderen uit Wijhe en omliggende dorpen.

Als afsluiting vindt er een gezamenlijke lunch plaats rondom het clubgebouw van de WZC. Ook ouders en andere familieleden van de kinderen zijn deze ochtend welkom bij het evenement. Durfals kunnen zich deze ochtend ook opgeven voor de diplomatraining survival en snorkelen, die vanaf dinsdag 10 mei van start gaat.

Meer informatie is te vinden op www.wzcwijhe.nl

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.