vuurdoop voor popkoor puur uit haarle

Popkoor Puur! uit Haarle houdt op donderdag 16 juni haar eerste grote concert. Het koor treedt onder leiding van dirigente Roxine Engelbarts op in het ZINiN theater in Nijverdal. Daar brengen zij popsongs door de jaren heen, uptempo nummers worden afgewisseld met ballades.

Het wordt een avond waarbij de bezoeker wordt meegenomen naar de jaren tachtig en negentig. De dertig zangers en zangeressen worden hierbij begeleid door een groot combo, bestaande uit een drummer, toetsenist, basgitarist, slaggitarist en een djemé speler. Daarnaast zijn er een aantal ‘friends’ van het popkoor uitgenodigd om deze avond hun muzikale steentje bij te dragen.

Het optreden van Popkoor Puur! & Friends begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te reserveren bij het ZINiN theater in Nijverdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.