voorverkoop van start bij hoftheater

Het nieuwe programmaboekje van het HOFtheater is afgelopen week huis-aan-huis verspreid in Raalte en omstreken. Vanaf nu is het mogelijk om kaarten in de voorverkoop te bestellen, zowel via het bestelformulier in het boekje als online via staging2.hofinsalland.nl

Het programma voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat komt op het gebied van muziek bijvoorbeeld met Di-rect, Wouter Hamel, Ricky Koole en Cuby and the Blizzards naar het HOFtheater. In het genre cabaret zijn onder andere Ronald Goedemondt, Javier Guzman, Dolf Jansen en Nilgün Yerli te zien. Bij de toneelvoorstellingen acteren grote namen als Bastiaan Ragas, Helmert Woudenberg en Isa Hoes. Ook de kinder- en familievoorstellingen onder de vlag van TimmyTimsTheater zijn vertegenwoordigd met bijvoorbeeld Minoes, naar het boek van Annie M.G. Smidt.

Door in de voorverkoop te bestellen is er meer kans kaarten te bemachtigen voor populaire voorstellingen die gedurende het seizoen uitverkocht raken. De bestelformulieren worden namelijk op volgorde van binnenkomst behandeld. Bovendien zijn de kaarten in de voorverkoop een euro goedkoper. Bij het bestellen van kaarten voor vijf voorstellingen kan een zesde voorstelling gratis worden uitgezocht uit een selectie voorstellingen. Bij het bestellen van kaarten voor 9 voorstellingen of meer ontvangt de bezoeker een seizoenkaart waarbij alle niet-uitverkochte voorstellingen in het seizoen gratis bezocht kunnen worden.

De voorverkoop loopt tot en met 29 augustus dit jaar. Daarna gaat de losse verkoop van start. Wanneer je geen programmaboekje in de brievenbus hebt ontvangen, kun je een boekje ophalen bij de VVV/ANWB Raalte of een e-mail sturen naar info@hofinsalland.nl met daarin uw adresgegevens. Het boekje wordt dan toegestuurd. Kijk voor meer informatie over het programma en de bestelprocedure op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.