voorverkoop status quo loopt voorspoedig

De legendarische rockband Status Quo komt op vrijdag 3 juni na tien jaar weer terug naar Hellendoorn. De band zal optreden op het festivalterrein waar de dag ervoor nog het Dauwpop festival plaats vindt. De voorverkoop loopt al erg hard. Kaarten kosten 39 euro en zijn alleen te verkrijgen via de website staging2.statusquo-hellendoorn.nl

Status Quo is bekend van nummers als “Whatever you want”, “Roll over lay down”, “Down down”, “Rockin’ all over the world” en “In the army now”.

Ev’Hands, de organisatie van onder andere Dauwpop en het concert van Status Quo, laat weten dat de kaartverkoop voor beide evenementen boven verwachting loopt. In combinatie met het verwachte droge weer, wordt verwacht dat er duizenden mensen op 3 juni naar Hellendoorn afreizen.

Het terrein gaat open om 15.00 uur. Er zijn drie support acts. De eerste, the Fortunate Sons (Creedence Clearwater Revival- tribute), bijten de spits af om 16.00 uur. Daarna zal Blues trio Julian Sas optreden.

Als laatste supportact is Physical Graffiti bevestigd. Met zanger Andrew Elt, van onder andere Sleeze Beez, in de gelederen bouwt deze Led Zeppelin tribute act aan een geduchte live reputatie. Ze worden zelfs al beschouwd als de beste Led Zep tribute act van Europa.

“We willen een complete dag uit aanbieden” zegt organisator Rob Telgenkamp van organisatie bureau Ev’Hands, “met de toevoeging van deze drie acts, denken wij een goed en gevarieerd programma aan te bieden. We beginnen om 16.00 uur ’s middags en door de lange dag, is het eigenlijk een festival geworden. Intern spreken we al van het My Generation Festival.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.