voorbereidingen vol vuur in volle gang

De kinderen en jongeren van de theatergroep ‘een plekje op het podium’ zijn hard aan het werk voor de theatershow ‘Vol Vuur’ op zondag 22 mei in het Hoftheater. De voorstelling is meer dan toneel en anders dan een musical.

De leden schminkten zichzelf en momenteel werken ze nog aan de attributen voor onder andere een schaduwpoppenspel. Het verhaal is grotendeels door de spelers zelf bedacht, evenals de danspassen. Tijdens de voorstelling wordt veel geïmproviseerd, zowel met tekst als met dans.

‘Vol Vuur’ begint zondag om 13.30 uur in het Hoftheater aan de Knapenveldseweg in Raalte. Kaarten kosten 6 euro en zijn te bestellen bij de spelers of via a.amrakkvdx@home.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.