voltallig atb team lveld aan vertrek apeldoorn

Het voltallige ATB-team Lemelerveld stond afgelopen weekend aan de start van de MTB Topcompetitiewedstrijd in Apeldoorn. In het Orderbos had organiserende vereniging BarEnd een snelle omloop uitgestippeld. Net als de vorige wedstrijden voor de Topcompetitie waren de wedstrijd ook dit weekend weer verdeeld over twee dagen.

Nick van den Heuvel en Jeroen Wessel (beiden Amateurs) maakten zich zaterdagmiddag klaar voor hun wedstrijd. Jeroen kreeg helaas bij de waming-up al problemen met zijn versnellingsapparaat. Hij kon deze niet op tijd verhelpen en zag de wedstrijd in rook opgaan. Nick startte wel. Hij startte goed en nestelde zich direct in de kopgroep. In de laatste ronde deed Nick enkele uitlooppogingen maar werd telkens teruggepakt. Tom Hoekman wol de wedstrijd uiteindelijk en Nick werd nog knap tweede. Jeroen reed daags erna nog wel een criterium op de weg in Noordwolde, hij finishte daar als 24e in het peloton.

Dienand Broekhuis ging zondagochtend bij de Masters 40+ van start. Ook hij kende een goede start. Er ontstond een uit elf man bestaande kopgroep waaronder Dienand. Na een solide wedstrijd kwam hij als 11e over de eindstreep. Na de wedstrijd van de Masters gingen ook de Elite Dames van start voor hun wedstrijd. Lyan Rensen vertrok goed en kwam rond een 15e positie te rijden. Helaas viel ze de laatste ronden wat plaatsen terug en finishte als 20e.

Mark van der Heijden en Jordy Luisman reden ’s middags hun wedstrijd bij de Elite Heren. Jordy kende een slechte start maar reed vervolgens in ronde twee de top twintig binnen. Een formidabele eindsprint bracht hem uiteindelijk tot plek 16. Mark kende wel een goede start maar moest deze later bekopen. Hij finishte als 22e.

Volgend weekend (zondag 22 mei) staat voor ATB-Team Lemelerveld een thuiswedstrijd op het programma, in Holten wordt Nationale wedstrijd verreden. Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.