Home / archiefcentraal / vogelverschrikkers en spookpaarden

vogelverschrikkers en spookpaarden

Onze Man reed van de week een rondje door de regio en kwam ergens langs de IJssel een paar vogelverschrikkers tegen. Die zijn er voor om vogels weg te jagen. Maar Onze Man gelooft daar niet zo in. Herkennen vogels een vogelverschrikker? Zien ze er een mens in? En als dat een stilstaand mens is, een dagen lang stilstaand mens, blijven ze er dan bang voor? Onze Man betwijfelt dat. Wie er meer verstand heeft, nodigen we uit dat hieronder uit te leggen.

Maar waar Onze Man wel van schrok, is van de spoken in de wei. En naar zijn mening schrikken daar de vogels ook wel van. Het waren paarden die hij zag, maar dan wel spookpaarden. Compleet met lakens over kop en kont. Ook hier de lezersvraag: waar is dat in hemelsnaam goed voor?

Ook opvallende foto’s gemaakt? Stuur ze naar OnzeMan@Sallandcentraal.nl

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.