veertiende editie van halve marathon raalte

Opnieuw staat de Joop van den Enk bedrijvenloop op het programma. Elk deelnemend bedrijventeam dient te bestaan uit minimaal drie en maximaal vier personen, die de 5 kilometer gaan lopen. De tijden van de snelste drie lopers uit het team worden bij elkaar opgeteld voor het eindklassement. Een team mag uit mannen en vrouwen bestaan. De vrouwen krijgen een vermindering van tien procent op hun looptijd. Karin: “De bedrijventeams wacht een heuse VIP behandeling. Zo worden ze in een aparte ruimte onthaald en is er na afloop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, uiteraard verzorgd door Joop van den Enk full service partycateraar, ervaringen uit te wisselen.”

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen kiezen uit afstanden van één en 2,5 kilometer. Voor iedere deelnemer is er een mooie medaille. Aangezien er steeds meer vrouwen aan de start verschijnen, worden ze dit jaar voor het eerst onderverdeeld in twee categorieën: tot en met 39 jaar en 40 jaar en ouder.

Voorinschrijven kan tot 13 mei 22.00 uur via staging2.halvemarathonraalte.nl. Daar kun je ook terecht voor verdere informatie.

De starttijden zijn als volgt: de kidsdrun van 1 kilometer begint om 14.00 uur, de tweede van 2,5 kilometer om 14.15 uur. Het inschrijfgeld van deze afstanden bedraagt 1 euro. De vijf kilometer gaat om 13.15 uur van start (5 euro bij de voorinschrijving, 6 euro aan de start), de 10 kilometer om 15.15 uur (6 euro bij voorinschrijving, 7 euro aan de start0. De Joop van den Enk bedrijvenloop begint om 13.15 uur en de halve marathon om 15.00 uur (7,50 euro bij voorinschrijving, 10 euro aan de start). Test it for you regelt de digitale tijdsregistratie. Dit bedrijf heeft dat ook verzorgd voor het Sallands Cross Circuit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.