veenholt wint concours lr raalte

Maikel Veenholt heeft afgelopen weekend het onderdeel springen in de klasse Z en ZZ gewonnen in Raalte. Het concours, dat gehouden werd ter ere van het 25-jarig bestaan van LR Raalte, besloeg in totaal twee dagen. De zaterdag stond in het teken van een buitenconcours van ponyclub Raalte, de zondag kwamen de paarden in actie. De klasses BB tot en met ZZ kwamen bij het springen in actie, bij de dressuur stonden ruiters van B tot en met Z2 aan het vertrek.

Jeffrey Reimert en Adrienne Kuiper waren de beste in de B dressuur. Malou Hoefman won de M2 dressuur, Saskia Meijer was de beste bij de Z2 dressuur. Lisitte Kleine Schaars en Ingrid Holterman gingen met de prijzen in de L2 dressuur aan de haal. Bij het springen was het nogmaals Lisette Kleine Schaars die won, ditmaal in de B Groep 1. In B Groep 2 won Stephanie de Vries. Sandra Kleverkamp won in de klasse L en M, die samengevoegd werd.

Voor de volledige uitslagen zie hier en hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.