Home / archiefcentraal / vechtdal centraal bij coop en de mozaiek

vechtdal centraal bij coop en de mozaiek

Vechtdal Centraal heeft met ingang van deze week twee extra uitgiftepunten in Lemelerveld. Het gaat om de Coop en kulturhus De Mozaïek. Sinds ruim een half jaar verschijnt deze weekkrant in het Vechtdal, zeg maar de gemeenten Dalfsen en Ommen en enkele omliggende dorpen. Lemelerveld ontvangt echter geen Vechtdal Centraal, daar krijgt men immers wekelijks de Salland Centraal in de bus. Gezien de ligging van Lemelerveld en het gegeven dat het dorp zowel op Salland als op het Vechtdal georiënteerd is, is ervoor gekozen om nu in Lemelerveld te starten met deze twee uitgiftepunten. Wekelijks vind je daar de nieuwe uitgave van Vechtdal Centraal.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.