vechtdal centraal bij coop en de mozaiek

Vechtdal Centraal heeft met ingang van deze week twee extra uitgiftepunten in Lemelerveld. Het gaat om de Coop en kulturhus De Mozaïek. Sinds ruim een half jaar verschijnt deze weekkrant in het Vechtdal, zeg maar de gemeenten Dalfsen en Ommen en enkele omliggende dorpen. Lemelerveld ontvangt echter geen Vechtdal Centraal, daar krijgt men immers wekelijks de Salland Centraal in de bus. Gezien de ligging van Lemelerveld en het gegeven dat het dorp zowel op Salland als op het Vechtdal georiënteerd is, is ervoor gekozen om nu in Lemelerveld te starten met deze twee uitgiftepunten. Wekelijks vind je daar de nieuwe uitgave van Vechtdal Centraal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.