ulderink neemt afscheid met verlies

Eerder deze week verloor Eagles met 1-0 in Den Bosch, waardoor de ploeg uitgespeeld is voor dit seizoen. Volgend seizoen komen de Deventenaren weer in de Jupiler League uit. Andries Ulderink speelt volgend jaar wel Eredivisie. Hij verkast namelijk naar De Graafschap.

Al na een half uur spelen kwamen de bezoekers op voorsprong door een doelpunt van Van Moorsel. Nu rust werd het ook nog eens 0-2 door een doelpunt van invaller Bakx. Dat betekende dat Go Ahead maar liefst vier keer moest scoren om door te gaan naar de volgende ronde van de Play-offs. Luis Pedro redde de eer nog voor de Deventenaren door de 1-2 te scoren.

Na afloop werd Andries Ulderink, oud-trainer van Rohda Raalte, bedankt voor zijn diensten. Dit gebeurde onder meer met een groot spandoek met de tekst ‘Andries bedankt’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.