Home / archiefcentraal / tweede meidenverwendag in wjihe

tweede meidenverwendag in wjihe

Landstede Welzijn Olst-Wijhe houdt op zondag 29 mei een tweede Meidenverwendag. Deze dag is geschikt voor meiden van twaalf tot en met zestien jaar. Van 14.00 tot 17.00 uur kunnen de meiden zich laten verwennen, maar ze kunnen ook met verschillende activiteiten meedoen. Denk hierbij aan Zumba, nagelstyling, oorbellen maken en nog veel meer. De locatie waar meidendag plaatsvindt is in het SPOC in Wijhe. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Kijk voor meer informatie op www.landstede.nl/welzijn

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.