trainer gibo groepkwiek ontslagen

Arjan Averink, de trainer van GIBO Groep/Kwiek is met onmiddelijke ingang ontslagen. Aanleiding voor het ontslag zijn de tegenvallende resultaten van de ploeg in de eredivisie. Het verlies van afgelopen weekend tegen degradatiekandidaat Fortissimo was de druppel.

Henk Woudstra en Edwin Kippers nemen de training en coaching van het team voorlopig onder hun hoede. Woudstra is momenteel de teamleider van het tweede team van Kwiek, Kippers was al aangetrokken als trainer/coach van het eerste team voor volgend seizoen. De komende twee duels zijn cruciaal voor handhaving in de eredivisie voor Kwiek. De volgende wedstrijden zijn tegen Hellas en Handbalacademie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.