tismawajewendband presenteert crime party

Ook deze keer krijgt het overdekte terras van hotel De Zwaan een passende aankleding, inclusief tralies, hekken en schijnwerpers. Om de gevangenissfeer compleet te maken, zijn de bandleden uitgedost als gevangenen en politieagentes. De dresscode is oranje, maar deze kledingkeuze heeft niks te maken met het Nederlands elftal. Die kleur is ontleend aan de oranje overalls die bajesklanten in Amerikaanse gevangenissen moeten dragen. Overigens is het dragen oranje niet verplicht.

Het Zwaanenfestival moet ook dit jaar weer een feest worden in een gemoedelijke sfeer met goede muziek, met aanstekelijke en passende nummers van bijvoorbeeld Elvis Presley en de Blues Brothers. De Top 40-band Big Nick brengt een avondvullend, gevarieerd repertoire. De ‘tismawajewendband verzorgt deze avond zelf ook enkele feestelijke acts. Zo speelt het feestorkest enkele nummers samen met Big Nick.

Kaarten zijn al in voorverkoop verkrijgbaar bij de bandleden, bij Annie Schulten, Shoeby Fashion en Vif Store, en natuurlijk bij hotel De Zwaan. In de voorverkoop kost een kaartje 10 euro, ’s avonds aan de kassa 12,50 euro. De Crime Party begint om 21.00 uur. Voor meer informatie zie staging2.tismawajewendband.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.