tirol verder als pannenkoekenrestaurant

Het voormalige Tirolpand aan de N35 tussen Heino en Wijthmen heropent met ingang van 2 juli de deuren als Peter Pan ‘Het leukste pannenkoekenrestaurant van Overijssel’. Nieuwe huurders zijn Moes Hartman Kok (tevens eigenaar van Hotel Restaurant Het Roode Hert in Dalfsen) en zijn compagnons Robert Land en Rijk Brossius, beiden oud-werknemers van Het Roode Hert.

“Zo’n twee jaar geleden is Het Roode Hert uitgebreid met een hotel”, vertelt Moes. “Ik had toen ook al plannen voor een pannenkoekenrestaurant, maar nadat ik voor het hotel had gekozen, heb ik die even voor me uit geschoven. Eind vorig jaar sprak ik Gerrit van der Horst, de eigenaar van het Tirol-pand. Hij vertelde toen dat hij geen huurder meer had voor het pand. Daarna hebben we er een kijkje genomen. Het pand was inmiddels wel wat verwaarloosd, maar we zagen er absoluut potentie.”

Moes en zijn compagnons zijn inmiddels bezig met een flinke opknapbeurt van het pand. Overigens zijn er zo meteen niet alleen pannenkoeken verkrijgbaar bij Peter Pan, de kaart wordt verder uitgebreid met een groot aanbod hamburgers. “Echte ouderwetse hamburgers”, vertelt Moes. “Tweehonderd gram vlees, warme broodjes en de keuze uit verschillende toppings.”

Peter Pan wil zich profileren als een echt gezinsrestaurant. “In deze regio zijn er niet zoveel plekken waar je even snel met het hele gezin uit eten kunt gaan. Dat terwijl er wel veel gezinnen met jonge kinderen zijn.” Mede vanuit dat oogpunt besteedt Peter Pan ook veel aandacht aan vermaak voor de kinderen. De benedenverdieping zal plaats bieden aan het restaurant en op de eerste verdieping komt een speelruimte met onder andere Playstations en een minibioscoop.

“We hebben er veel vertrouwen in. We zitten aan een prachtige locatie aan de N35 en soortgelijke concepten blijken in het buitenland een schot in de roos te zijn. Dus waarom hier niet?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.