theeschenkerij op de voorde

Het is weer volop zomer aan het worden, daarom gaan we naar buiten om te wandelen of te fietsen. Dit kun je ook doen om en nabij het landgoed Den Alerdinck. Als je zin hebt om even uit te rusten, dan kun je bij De Voorde terecht. Onder het genot van een kop thee of koffie en een eigen gebakken taart, kun je genieten van de tuin en het terras.

De Theeschenkerij wordt door de Voorde en Natuurmonumenten georganiseerd. De Voorde is een opleidingsinstituut waar trainingen worden gegeven in professionele ontwikkeling. De theeschenkerij is op 5 juni toegankelijk van 14.00 uur tot 17.00 uur. Je vindt de De Voorde aan Den Alerdinckweg 2 in Laag Zuthem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.