terrasjes lopen over dit weekend

Wie dit weekend binnen blijft, doet dat vast alleen voor de verkoeling. De weersvoorspellingen voor het aanstaande weekend zijn zó goed, dat de zwembroeken de kast uit kunnen. Voor zowel zaterdag als zondag zijn temperaturen van boven de 25 graden voorspeld.

De meest optimistisch gestemde weermannen hebben zelfs al temperaturen van 28 graden de ether in geslingerd. Die twee of drie graden verschil voelen we waarschijnlijk maar amper als we op het terras zitten. Wel een kleine tip: Alcoholische versnaperingen komen iets harder aan als je met je bakkes in de zon zit. Die laatste tip kwam overigens van Wouter Groote Schaarsberg, hij spreekt uit ervaring. Voor meer alcholtips kun je hem mailen.

Update: De eerste vraag is reeds gesteld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.