Home / archiefcentraal / tent bij lavendel schot in de roos

tent bij lavendel schot in de roos

Ter ere van het 20-jarig bestaan van Cadeau & Hobbyshop Lavendel staat er vandaag en zaterdag een tent bij de winkel in Raalte. Daar kunnen de bezoekers kijken naar een expositie van beelden en schilderijen. “We hebben niks te klagen over de toeloop”, vertelt Irma Witteveen-Hoogeboom. “Het is hartstikke druk en de reacties zijn enorm positief.”

Morgen staat er van 11.00 tot 16.00 uur bovendien een demonstratie met de creatables van Marianne Design op het programma. Dit in combinatie met de nieuwste scrapbookvellen en embellishments. Tot en met zaterdag 21 mei krijgt elke klant van Lavendel een goodiebag cadeau. Daarnaast geldt er een korting van 20 procent op het hele assortiment.

Kado & Hobbyshop Lavendel is te vinden aan de Marktstraat 17b in Raalte, tel: 0572-360099. Meer informatie op www.kadoenhobbyshoplavendel.nl.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.