tekort aan vrijwilligers zwembad heeten

In de aanloop naar de opening van het zwembad De Oase op zaterdag 14 mei, is het bestuur van de Stichting Zwembad Heeten dringend op zoek naar kassahulpen en EHBO’ers die bij toerbeurt in het zwemseizoen op gezette tijden het beheer van de kassa en verkoop van zwemkaarten voor hun rekening nemen. Zijn er niet voldoende mensen beschikbaar dan is het bestuur genoodzaakt het zwembad op het sportpark in Heeten beperkt te openen.

“Voorgaande jaren is het ons ook gelukt voldoende vrijwilligers te krijgen. We hopen dat het nu ook weergoed komt en dat mensen zich daadwerkelijk melden.”

Evenals andere jaren is er ook dit jaar weer een voorverkoop van zwemkaarten tot zaterdag 14 mei. Deze kunnen online besteld worden. Zie daarvoor staging2.zwembadheeten.nl De seizoenskaarten kunnen afgehaald worden op vrijdag 6 mei van 18.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 14 mei van 10.00 uur 12.00 uur bij zaal Bosgoed in Heeten. Het zwembad gaat zaterdag 14 mei om 13.00 uur open.Voor meer informatie en aanmelden voor kassahulp, EHBO’ers en BHV’ers kunnen belangstellenden mailen naar theclahuisintveld@live.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.