tcr verloot 2 tickets voor verrassingstocht

TCR Tours en Salland Centraal verloten een gratis dagtocht voor twee personen voor de verrassingstocht op Hemelvaartsdag, donderdag 2 juni. Het gaat om een geheel verzorgde dag, inclusief een leuke excursie, koffie met gebak, lunch en als afsluiting een driegangen diner met twee consumpties. Lijkt dit je wel wat, dan moet je de volgende vraag goed beantwoorden: Hoeveel zitplaatsen heeft de nieuwste touringcar van TCR Tours? Je antwoord kun je mailen naar redactie@sallandcentraal.nl . Onder de juiste inzendingen wordt de gratis dagtocht verloot.

De komende periode verzorgt TCR Tours meerdere dagtochten. Naast de verrassingstocht op Hemelvaartsdag, vindt er met Pinksteren ook een verrassingstocht plaats. Verder staat er concertvervoer naar de Toppers, Guus Meeuwis en Take That op het programma.

De touringcar vertrekt op Hemelvaart en Pinksteren tussen 9.00 en 10.00 uur vanaf verschillende opstapplaatsen in Salland. De thuiskomst is tussen 19.30 en 21.00 uur. Deelname voor de verrassingstocht kost 65 euro per persoon.

Wie kaarten heeft voor Guus Meeuwis, Take That of Nick & Simon kan voor vervoer bij TCT terecht, meer informatie hierover is te vinden op staging2.tcr-tours.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.