syb holtmaat 9 vangt flinke karper

De 9-jarige Syb Holtmaat uit Luttenberg heeft dinsdag een flinke karper aan de haak geslagen. Syb was aan het vissen in de visvijver aan de Luttenbergerweg in zijn woonplaats, toen de jonge hengelaar een 82 centimeter lange karper aansloeg.

Hij was samen met zijn broer aan het vissen, met een doodgewoon hengeltje. Omdat hij normaal gesproken voorntjes aan zijn hengel heeft hangen, voelde hij nu direct dat hij er iets van heel andere gading aan had geslagen.

De heer Reimert, een fanatieke visser uit Luttenberg, was ook aan het vissen en schoot Syb te hulp. Resultaat: Een karper van maar liefst 82 centimeter. Zelfs Reimert had zoiets nog nooit gevangen. Syb was dolgelukkig, alleen moet hij nu wel op zoek naar een nieuw vangnet. Het net overleefde de grote karper namelijk niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.